0592-291209 b.g.g. 06-17468473
tuinontwerp en tuinaanleg

tuinontwerp en tuinaanleg

Een groene oase zoals je ‘m nergens anders ziet

Wilt u een bijzondere tuin, die nét even wat artistieker is? Een tuinontwerp dat helemaal aansluit op uw smaak en de sfeer die u wilt scheppen. de-agapanthus bedenkt een origineel ontwerp voor u met verfrissende elementen en verrassende vondsten. Daarnaast verzorgen wij ook de tuinaanleg voor u.
tuinontwerp en tuinaanleg tuinontwerp beelden in tuin tuinaanleg

Uniek tuinontwerp en tuinaccessoires

de-agapanthus is een hoveniersbedrijf uit Zeijen in Drenthe, gelegen tussen Groningen en Assen. We onderscheiden ons al jaren door een eigen, unieke stijl. Dit kan zich uiten in het gebruik van exotische planten, ongebruikelijke materialen en creatief kleurgebruik in een tuinontwerp. Altijd toegesneden op uw wensen.Om uw tuin zo snel mogelijk een volwassen en weelderige uitstraling te geven, gebruiken we bij voorkeur wat grotere, volgroeide planten en bomen. Om het puntje op de i te zetten verkopen we bijzondere tuinaccessoires.

Een boom verplaatsen?

In de loop der jaren heeft de-agapanthus zich ontwikkeld tot deskundig adviseur en uitvoerder op het gebied van herplanten van (bedreigde) bomen, zowel voor particulieren als voor overheden.

Benieuwd naar onze visie op een bijzondere tuin?

Neem een kijkje in onze inspirerende kijktuin en tuinwinkel in Zeijen, tussen Groningen en Assen. Voor meer informatie belt u 0592 – 291209 of
Neem direct contact op

Onze hoveniers werkzaamheden:

No comments.